Web Design

Website ontwikkeling

Een eigen website?

CorpaTech bouwt professionele websites voor bedrijven en particulieren. Een professionele website is het wereldwijde visitekaartje van uw bedrijf. Snel gegevens opvragen en verwerken, in een uiterst gebruiksvriendelijke omgeving. Zo'n website levert u nieuwe klanten op en optimaliseert de relatie met uw bestaande klanten.

Hoe werken wij?

Wilt u de stap zetten naar het wereldwijde internet? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Uw wensen staan voorop. Die vertalen wij in een functioneel ontwerp. Daarin zijn de site layout, de navigatie en de functionaliteit verwerkt. Dat gaat snel, dankzij onze ervaring en kennis van de mogelijkheden. Bent u tevreden met het functioneel ontwerp? Dan gaan wij aan de slag om uw eigen website te bouwen.
Meer en meer mensen bekijken uw website vanop hun tablet en smartphone, u beschikt dus best over een website die zich automatisch aanpast aan deze kleinere schermen. Al onze creaties voldoen aan deze responsive eigenschap en tonen zo in alle omstandigheden het beste van zichzelf.
Al onze websites zijn steeds dynamisch opgebouwd, wij werken met een uniek CMS systeem waarmee u zelf de controle heeft over teksten en afbeeldingen op uw website, zo kan u heel gemakkelijk uw website up to date en levendig houden.
Verder hechten wij veel belang aan zoekmachiene optimalisatie (SEO) zodat uw website zo hoog mogelijk scoort binnen de zoekresultaten.
Voor het technisch ontwerp en de implementatie van uw website maken wij gebruik van moderne internettechnieken zoals PHP, JQuery, Ajax, Json, Javascript, Bootstrap, MySQL en XML.

En daarna?

Uiteraard kan CorpaTech het technisch onderhoud van uw website verzorgen. Maar een website moet niet alleen goed werken, ze moet vooral actueel zijn. Samen met u kunnen wij er voor zorgen dat de inhoud steeds up-to-date is. Elke website wordt afgeleverd met een eigen ontworpen gebruiksviendelijk content management system zodat u zelf eenvoudig de teksten en foto's kan aanpassen. 

Wat kost het?

Uw website project kan bij ons afhankelijk van uw wensen via enkele formules berekend worden.

 • Basic website project: de website bestaat uit de basispagina's zoals home, wie zijn we, wat doen we en een contactpagina.
  U betaald een eenmalige prijs voor het project. Hosting en domeinnaam niet inbegrepen.
 • Advanced website project: is alles van een basic website plus extra kosten per extra pagina zoals projecten, invulformulier... 
  U betaald een eenmalige prijs voor het project. Hosting en domeinnaam niet inbegrepen.
 • Onderhoud: na aflevering van het project bent u in staat om zelf aanpassingen van tekst en foto's te doen aan uw website.
  U kan ook een jaarlijks onderhoudscontract nemen waardoor kleine aanpassingen door ons gedaan worden.
  Aanpassingen waardoor de structuur van de site wijzigt of extra paginas worden per uur aangerekend.
 • Totaalpakket per maand betalen: u kan ook het hele pakket, bouwen van website, hosting, domeinnaam en onderhoud samen nemen tegen een maandelijkse betaling. Het contract wordt opgesteld voor een looptijd van 4 jaar. Na deze 4 jaar heeft u recht op een nieuwe layout van de site en wordt het contract met 4 jaar verlengd.

Voor exacte kosten van een project hebben we meer informatie nodig van u. U kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor een gerichte offerte.

CorpaTech CMS systeem

Eigen ontwikkeld Content Management System

Elke website wordt afgeleverd met een eigen ontworpen uitermate gebruiksviendelijk content management system zodat u zelf eenvoudig de teksten en foto's kan aanpassen. Het CMS systeem wordt steeds op maat van uw website aangepast, enkel de modules die u gebruikt in de website worden geaktiveerd zo blijft het overzichtelijk en vindt u snel uw inhoud terug.

Website beheer systeem

Zoom

Menupunten beheren

Zoom

Paginateksten aanpassen

Zoom

Paginateksten in meerdere talen

Zoom

Nieuwsberichten beheren

Zoom

Contactinformatie simpel aan te passen

Zoom

Afbeeldingen uitknippen en uploaden

Zoom